02/Pedikura

Mini pedikura 

Storitev zajema ali odstranjevanje trde in poroženele kože ali urejanje, striženje nohtov. Sem prav tako sodi sproščujoča masaža in nega stopala.

Namakanje stopal v naravni solni kopeli (10 min) 
Ureditev stopala (globinsko odstranjevanje trde kože, ciščenje obnohtnih kanalov, striženje in brusenje nohtov, masaža stopal)

Standardna pedikura

Storitev zajema kompletno nego stopal. Urejanje nohtov, odstranjevanje trde, poroženele kože, sproščujoča masaža, razni pilingi , maske za hranjenje kože na stopalih, estetsko oblikovanje nohtov ter lakiranje po želji stranke.

Kraljeva pedikura
Medicinska pedikura

Storitev zajema medicinsko nego stopal. Zajema tudi oskrbo vraščenih nohtov, kurjih očes, otiščancev, glivičnih nohtov, deformiranih stopal, kladivastih prstov, atrofične kože, diabetičnega stopala, različnih razjed in razpok.

Odstranjevanje kurjih očes, oskrba otiščancov in vraščenih nohtov

Vsa sredstva, kozmetika, ki se uporabljajo pri izvajanju storitev je iz naravnih sestavin, popolnoma naravno!

Laserska terapija glivičnih nohtov ali kože

Glivična okužba nohta ali onihomikoza je trdovratna okužba, ki jo povzročajo dermatofiti, kvasovke ali plesni. Je dokaj pogosta, saj se z njo bojuje več kot 8% populacije. Okužba lahko prizadene posamezni noht ali več nohtov hkrati. Okužba se lahko zaradi prepoznega ukrepanja oz. zdravljenja razširi in prizadene celotno nohtno ploščo in ostale nohte. Za odpravljanje težav in preprečevanje širjenja okužbe je potrebno čimprejšnje ukrepanje.

V našem salonu se z glivičnimi obolenji uspešno spopadamo z lasersko tehnologijo. Tretma traja le nekaj minut po opravljeni medicinski pedikuri. Je neboleč, čuti se le drobcen »špik«. Laserska svetloba uniči glivice in njihove spore na določeni površini. Potrebno so 4-5 tretmajev odvisno od poškodbe nohtov ali kože.

Otroška pedikura/manukura

Nega otroških nog je včasih kar zahtevna in naporna za njihove starše. Zato smo se v našem studiu odločili ponuditi poseben tretma za naše najmlajše. Storitev zajema striženje in oblikovanje nohtov na nežen in otroku sprejemljiv način. Lakiranje  in poslikava nohtkov, medicinska nega otroških nog in rok. Na koncu tretmaja pa smo jim pripravili še manjšo nagrado, za pridnost in sodelovanje.

NASLOV:

Sprostitveni Studio Sara d.o.o.,
Vurnikov trg 4, 4240 Radovljica 

KONTAKT

040 366 434 (Sara)

040 887 422 (Doris)

DELOVNI ČAS

ponedeljek - petek: od 09:00 do 19.00

sobota, nedelja in prazniki: zaprto

  • Facebook - Grey Circle

Vse pravice pridržane © Sprostitveni Studio Sara d.o.o., 2017

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now