top of page
Božična darila

Samo še do konca januarja

Sara-Studio_png.png
Paket Refleksoterapija.png

Paket Refleksoterapija

Refleksoterapija je posebna oblika masaže, pri kateri se z obdelavo refleksnih con in živčnih točk na mikrosistemu sprožajo odzivi pripadajočih delov telesa, organov ali organskih sistemov z namenom ponovne vzpostavitve ravnovesja in telesu lastnih samozdravilnih procesov. Refleksna masaža običajno traja 40 - 60 minut, odvisno od specifičnosti obdelave.

Calendula Oil izjemno nežno in negovalno olje je eno izmed najbolj priljubljenih telesnih olj Purity Herbs. Kožo pomirja in mehča ter zagotavlja maksimalno vlaženje. Posebno priporočljivo za občutljivo kožo. Spodbuja obnovo kože in poveča njeno elastičnost ter je primerno tudi za nosečnice.

Paket vam omogoča popolno razvajanje vašega telesa, da se znebite stresa  in stopite  v nov dan polni energije.

49,70 €

Paket_Pedikura.png

Paket Pedikura

Namakanje stopal v naravni solni kopeli (10 min) 

 

Ureditev stopala (globinsko odstranjevanje trde kože, čiščenje obnohtnih kanalov, striženje in brušenje nohtov, masaža stopal)

 

Viking Balm je mazilo, ki varuje zdravo kožo,  spodbuja obnavljanje kože in lajša probleme s kožo ter je zato idealno za vso družino.

 

Naj bodo vaša stopala urejena tudi pozimi. Imejte občutek, da hodite po oblaku.

 

Mikavno, mar ne?

49,70 €

Paket_Kisikova_terapija.png

Paket Kisikova terapija

Kisikova terapija je proces pomlajevanja obraza, vratu in dekolteja, ki jemlje zrak iz okolice in s pomočjo posebnega filtra ločuje kisik od ostalih plinov. Z nanosom čistega kisika se poveča mikrocirkulacija, učvrsti se vezivno tkivo in regenerira kožo ter poveča nivo vlage v koži in je primerna nega za vse tipe kože. Kisikova terapija zmanjša gubice, oža pore, revitalizira, vlaži ter poveča napetost kože.

Krema za obraz 24 HOUR CREAM

 

Najbolj nevtralna obrazna krema Purity Herbs, ki kožo varuje in vlaži celih 24 ur. 24-urna krema je krema za obraz, ki hrani, mehča in daje občutek ugodja, zato je idealna za mlajšo kožo. Gre za gosto kremo, ki se hitro absorbira in zagotavlja dolgotrajno vlažnost kože

49,70 €

bottom of page